Advertisement

Isparta Lavanta Tarlalari / Ankara Çıkışlı Isparta Lavanta Tarlaları ve Salda Turu 1 ... : Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur.

Isparta Lavanta Tarlalari / Ankara Çıkışlı Isparta Lavanta Tarlaları ve Salda Turu 1 ... : Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur.. Lavanta bahçeleri keçiborlu i̇lçesi'ne bağlı kuyucak köyü'nde bulunmaktadır. Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Değerli misafirlerimiz, yolda alınan serbest sabah kahvaltısının ardından, isparta'nın lavanta üretimi ile meşhur keçiborlu ilçesinin kuyucak köyüne gidiyoruz. Provans lavanta tarlalarına rakip olan, isparta tam bir lavanta diyarı. Gülleriyle bilinen isparta vardı bu seferki rotamda.

Tam meydanda bulunan kafe ise minik tahta sandalyeleri ve köye tepeden bakan harika manzarası ile ideal dinlenme noktası. Isparta'da lavanta zamanı gelmiş çatmış üzerine bir de hasada gidiyorsunuz. Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Değerli misafirlerimiz, yolda alınan serbest sabah kahvaltısının ardından, isparta'nın lavanta üretimi ile meşhur keçiborlu ilçesinin kuyucak köyüne gidiyoruz.

sognotour / Hasat Gezileri / Lavanta Gezisi
sognotour / Hasat Gezileri / Lavanta Gezisi from sognotour.com
Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Bir yandan lavantalar hasat edilmekte, bir isparta i̇li keçiborlu i̇lçesi türkiye'de lavanta üretiminde lokomotif üretici konumunda olması. Değerli misafirlerimiz, yolda alınan serbest sabah kahvaltısının ardından, isparta'nın lavanta üretimi ile meşhur keçiborlu ilçesinin kuyucak köyüne gidiyoruz. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Gülleriyle bilinen isparta vardı bu seferki rotamda. Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyünde kıraç, susuz, tarlalar boş kalmasın diye ekilen ilk lavantalar yıllar içinde bölge halkının temel geçim kaynağı haline gelmiş. Mor rengin her tonunu bünyesinde barındıran lavanta hem ruha hem de bedene iyi gelen bir çiçek.

Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur.

Günün her saatinde fotojenik olan lavanta tarlalarını görmek için provence'a gitmeye pek de gerek yok. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Provans lavanta tarlalarına rakip olan, isparta tam bir lavanta diyarı. Malumunuz lavanta kokulu köy gezmek demek tarlalarda fotoğraf komasına girmeyi. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Mor rengin her tonunu bünyesinde barındıran lavanta hem ruha hem de bedene iyi gelen bir çiçek. Isparta'da lavanta zamanı gelmiş çatmış üzerine bir de hasada gidiyorsunuz. Çok eski yıllarda kuyucak köyünde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş kalmasın diye ekilen ilk. Pek çok kültürün tarihinde bu güzel bitkinin izlerine rastlamak mümkün. Tam meydanda bulunan kafe ise minik tahta sandalyeleri ve köye tepeden bakan harika manzarası ile ideal dinlenme noktası. Isparta'nın lavanta tarlalarında fotoğraf çekerek nasıl like sayımızı iki katına çıkarabileceğimizi öğreneceğiz.

Lavanta kokulu köy rehberimiz hazır. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Fransa'nın lavanta bahçelerini sollayacak güzellikte olan. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Lavantalar açmışken isparta'ya gitmenin tam zamanı!

sognotour / Hasat Gezileri / Lavanta Gezisi
sognotour / Hasat Gezileri / Lavanta Gezisi from sognotour.com
Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Malumunuz lavanta kokulu köy gezmek demek tarlalarda fotoğraf komasına girmeyi. Değerli misafirlerimiz, yolda alınan serbest sabah kahvaltısının ardından, isparta'nın lavanta üretimi ile meşhur keçiborlu ilçesinin kuyucak köyüne gidiyoruz. Çok eski yıllarda kuyucak köyünde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş kalmasın diye ekilen ilk. Yine farklılıklar peşinde düştüm yollara. Pek çok kültürün tarihinde bu güzel bitkinin izlerine rastlamak mümkün. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Gülleriyle bilinen isparta vardı bu seferki rotamda.

Mor rengin her tonunu bünyesinde barındıran lavanta hem ruha hem de bedene iyi gelen bir çiçek.

Tam meydanda bulunan kafe ise minik tahta sandalyeleri ve köye tepeden bakan harika manzarası ile ideal dinlenme noktası. Fransa'nın lavanta bahçelerini sollayacak güzellikte olan. Isparta lavanta tarlalarına dair her şey bu blogda. Ağustos ayında ise artık lavanta hasadı başlamaktadır. Bilgisayar ekranını süsleyecek güzellikte olan bu lavanta tarlaları, bölgenin önemli geçim kaynakları arasında. Lavanta tarlalarını kim sevmez ki? Ancak hiç bir bilgi sahibi olmaksızın gitmeniz pek de hoş olmayabilir. Çok eski yıllarda kuyucak köyünde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş kalmasın diye ekilen ilk. Fotoğrafçılık kursundayım ve hollanda'daki lavanta tarlalarının fotoğraflarına bakıyoruz. Gülleriyle bilinen isparta vardı bu seferki rotamda. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Isparta lavanta tarlaları & salda gölü turları ile mis kokulu lavanta tarlalarında doğanın en güzel renklerini keşfedip burdur'un maldivleri olarak bilinen salda gölü'nü keşfetme ayrıcalığı yaşayacaksınız. Provans lavanta tarlalarına rakip olan, isparta tam bir lavanta diyarı.

Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Isparta lavanta tarlaları & salda gölü turları ile mis kokulu lavanta tarlalarında doğanın en güzel renklerini keşfedip burdur'un maldivleri olarak bilinen salda gölü'nü keşfetme ayrıcalığı yaşayacaksınız. Fotoğrafçılık kursundayım ve hollanda'daki lavanta tarlalarının fotoğraflarına bakıyoruz. Isparta i̇l merkezine 50 km mesafede olan kuyucak köyü, isparta süleyman demirel havalimanı'na. Isparta'da lavanta zamanı gelmiş çatmış üzerine bir de hasada gidiyorsunuz.

LAVANTA TARLALARI VE PAMUKKALE TURU - Dohajet Air
LAVANTA TARLALARI VE PAMUKKALE TURU - Dohajet Air from dohajetair.com
Herkese merhaba!bu videom da sizleri mor bahçelere götürmeye geldim. Pek çok kültürün tarihinde bu güzel bitkinin izlerine rastlamak mümkün. Fransa'nın provence'i varsa isparta'nın da kuyucak köyü var! Isparta keçiborlu'nun lavanta tarlalarına baktıkça insanın kaybolası geliyor. Isparta ilinin keçiborlu ilçesinin kuyucak köyünde bulunur. Provans lavanta tarlalarına rakip olan, isparta tam bir lavanta diyarı. Lavanta bahçeleri keçiborlu i̇lçesi'ne bağlı kuyucak köyü'nde bulunmaktadır. Lavanta tarlaları ya da lavanta bahçeleri ile nam salmış bir yer isparta kuyucak köyü.

Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor.

Lavanta, latince'de 'yıkanmak' anlamına gelen hoş kokulu mavi veya mor renklere sahip bir çiçektir. Bir yandan lavantalar hasat edilmekte, bir isparta i̇li keçiborlu i̇lçesi türkiye'de lavanta üretiminde lokomotif üretici konumunda olması. Fakat isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor. Lavanta tarlaları denilince akla gelen ilk yer fransa'nın provans bölgesi olur. Isparta keçiborlu'nun lavanta tarlalarına baktıkça insanın kaybolası geliyor. Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü'nde kurak, susuz, bir şey ekilmemiş tarlalara boş. Malumunuz lavanta kokulu köy gezmek demek tarlalarda fotoğraf komasına girmeyi. Yıllar önce isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyünde kıraç, susuz, tarlalar boş kalmasın diye ekilen ilk lavantalar yıllar içinde bölge halkının temel geçim kaynağı haline gelmiş. Isparta lavanta bahçeleri, fotoğrafçılar için de harika bir yer: Mor rengin her tonunu bünyesinde barındıran lavanta hem ruha hem de bedene iyi gelen bir çiçek. Isparta merkezden lavanta kokulu köy'e toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise isparta garaj'dan #fotoğraf: Lavanta bahçeleri keçiborlu i̇lçesi'ne bağlı kuyucak köyü'nde bulunmaktadır. Yalnız isparta'nın keçiborlu ilçesine bağlı kuyucak köyü, provans'ın tahtına aday görülüyor.

Isparta'nın lavanta tarlalarında fotoğraf çekerek nasıl like sayımızı iki katına çıkarabileceğimizi öğreneceğiz isparta. Uçak ya da otobüs ile isparta ya da keçiborlu'ya.

Posting Komentar

0 Komentar